Productiefase van dyslexie en onderwijs aangebroken

Productiefase van dyslexie en onderwijs is aangebroken!

Productiefase van dyslexie en onderwijs is aangebroken

“De productiefase van dyslexie en onderwijs is aangebroken! ‘Dyslexie en onderwijs: op zoek naar jouw puzzelstuk – Gelijke behandeling leidt niet tot gelijke kansen’, gaat de volgende fase in. De fase op weg naar je eerste boek! Wanneer wil je dat het verschijnt? Heb je nog vakantieplannen? Er is namelijk nog wat werk te verzetten.”

Boekscout en worsteling met ‘belangrijke’ nieuwswaarde

Lieve mensen werken er bij boekscout en altijd weer dat stipte: afspraak is afspraak en uiteraard voor beide partijen. Ik houd van die houding, want het houdt mij scherp, maar zoals het schrijven van de inhoud bijna vanzelf leek te gaan… De titel van het boek zomaar opborrelde toen ik deze zomer op een zwoele zomernacht maar niet kon slapen, zo worstel ik nu met de persoonlijke foto’s. Net zoals met de tekst waarin ik meer ‘nieuwswaarde’ over mezelf moet vertellen. Wat moet ik dan over mezelf vertellen? Al die doorzetters met dyslexie en hun ouders in het boek zijn toch de nieuwswaarde en niet ikzelf?

Foto’s kiezen horen bij de productiefase

Zo fijn dat fotografie echtgenoots’ hobby is en herkenbaar dat ook hij als maker van die foto niet zo nodig vermeld wil worden in het colofon. Samen zoeken we de passende foto en gaat hij met de nodige precisie de mensen op de achtergrond ‘weggummen’. Nu maar ‘fingers crossed’ dat mijn voorkeursfoto wordt goedgekeurd, want een bijbehorend verhaal borrelt al omhoog! Kijk, dat gaat dan weer vanzelf net als de titel die dan bij die blog en foto komt. De titel? Tja verkoop nooit de huid voor de beer geschoten is!

En… oh ja, je kunt je nog steeds via info@slin.nl aanmelden om het promotiemateriaal rond het verschijnen van het boek te ontvangen. Mogen alle doorzetters met dyslexie op jou rekenen?

Wat ook nieuwswaarde moet hebben lees je in:
https://www.logopedie-dyslexie-silvia-linssen.nl/ouders-van-scholieren-met-dyslexie/

Meer over spelling? https://www.spellingprof.nl 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *